BÖCKER
website_ÄnglalakenBanner_pics_01_uteNU

BÖCKER & INKÖPSSTÄLLEN

ÄNGLALEKEN

UTGIVEN: 28 OKTOBER 2019

 

HON KRÄLAR RUNT I BLODET. Mannen har inget ansikte längre, ändå vet hon vem han är och det är inte första gången hon ser döden på nära håll . . .


VINTERN HAR BÄDDAT NER ÖRBYHUS i en låda med iskall bomull. Bygden behöver läka. Lo Karlberg med. Hon har börjat måla igen och mammakänslorna flödar, men lugnet blir inte långvarigt.


En gammal skolkamrat avrättas framför ögonen på några lajvande ungdomar och Los polisgener kräver sin plats. Vendels skogar bär på hemligheter få vill kännas vid och en aktad skogspamp vill sälja sin mark till ett utländskt storföretag. Conny oroar sig för att hans gäng har något med avrättningen att göra, samtidigt som han slåss mot livsfarliga rykten och förlorad respekt.


För vem kan man lita på när snöstormen sliter i husknutarna och piskar mot fönstren? Vad döljer sig bakom stängda ytterdörrar och slutna ögonlock?


När andra söker svar, vet Ängeln hur allt ska sluta ...

 

ÄNGLALEKEN - som utspelar sig i Norduppland - är den andra fristående delen i Örbyhusserien om konstnären Lo Karlberg, kommissarien Linus Karlberg och gängpresidenten Conny Thorsson.

KÖPSTÄLLEN:

 

NU går Änglaleken att beställa i webbhandeln! --->

KÖP/LYSSNINGSSTÄLLEN:

 

Nu går Tändstickan att spara i din Storytel-bokhylla! --->

TÄNDSTICKAN

som LJUDBOK!

UTGIVEN: 1 februari 2019

DIGITALT FÖRLAG: Word Audio Publishing International

 

Efter sommaren fick vi den glada nyheten att WAPI ville göra e- och ljudbok av Tändstickan och under början på 2019 lästes den in av den fantastiska Maria Lyckow.

 

Lyssnar gör du via ljudstreamingtjänsterna eller via köpt ljudfil hos t.ex. Adlibris.

KÖPSTÄLLEN:

 

Nu går Tändstickan att beställa i webbhandeln! --->

TÄNDSTICKAN

UTGIVEN: 29 oktober 2018

 

“Hur många gånger jag huggit in och slitit ut det böjda knivbladet ur hennes kropp vet jag inte, men jag är helt säker på att hon får precis vad hon förtjänar...”

 

ETT BARNS KVARLEVOR FLYTER TILL YTAN i stenbrottet utanför Örbyhus och skapar oroliga ringar på vattnet. Grundskolerektorn bryter ihop, gängledaren rustar för krig och på torget drar en främmande lyxbil blickarna till sig.

     Konstnären Lo Karlberg blir gränslöst nyfiken på sanningshalten i bybornas skvaller samtidigt som någon otåligt iakttar dem alla...

 

En spänningsroman om relationer, ryktets makt, krockande världar och inre mörker.

 

TÄNDSTICKAN - som utspelar sig i Norduppland - är den första fristående delen i Örbyhusserien om konstnären Lo Karlberg, kommissarien Linus Karlberg och presidenten Conny Thorsson.

CONTACT DETAILS

     

STOCKHOLM

aline.lilja.gladh [@] gmail.com

LATEST NEWS

 


Spänningsromanen ÄNGLALEKEN är här!

Den fristående uppföljaren Änglaleken släpps officiellt den 28:e oktober 2019.

Julen är räddad! Eller är den ...?


Pocketversionen av Tändstickan!

Spänningsromanen Tändstickan är det perfekta sällskapet när du pendlar i höstrusket!

Copyright Aline Lilja Gladh @ All Rights Reserved